Správa předplatného

V Taxliu dbáme na přehlednost, a proto vše potřebné o Vašem předplatném, využívání služeb a ochraně osobních dat najdete na jednom místě

Aleš Kozel avatar
Autor: Aleš Kozel
Aktualizováno před více než týdnem

Licence a fakturace

Všechny důležité informace, týkající se Vašeho předplatného najdete v sekci Nastavení - Základní nastavení - Správa předplatného.

Vaše předplatné

V úvodu stránky vidíte tabulku s údaji týkající se Vaší aktuální licence. V této sekci najdete Základní parametry a jejich využití. Mezi podstatné body patří zejména ukazatel Počtu uživatelů, který značí, kolik uživatelů je aktivních ve Vašem Taxliu a kolik jich můžete ještě přidat. Stejně je zobrazen počet Praktikantů. Objem dat znázorňuje velikost, kterou Vaše data zabírají v Taxliu.

V případě, že chcete změnit licenci, klikněte vlevo dole na odkaz Změnit plán. V tabulce zvolíte nový plán a změnu potvrdíte tlačítkem Vybrat. Více informací o změně licence najdete v samostatném článku Jak si udělat pořádek v licencích.

Čerpání služeb

Kromě údajů o licencích zde naleznete například ceny za využití služeb (Hybridní pošta apod.) Později bude možné také dobití kreditu.

Fakturace

V další sekci stránky najdete informace o fakturaci. Naleznete zde údaje o Platební metodě, Odběrateli a Kontakt pro zasílání faktur.

Vaše data

Na konci stránky naleznete informace o tom, jak v Taxliu pracujeme s Vašimi osobními daty, jaké jsou možnosti zálohování dat nebo informace o tom, jak účet zrušit.

Své dokumenty můžete zálohovat bezplatně jednou denně kliknutím na oranžové tlačítko Zálohovat dokumenty. Po kliknutí Vám na email přijde odkaz pro stáhnutí ZIP souboru. Odkaz pro stažení bude platný 14 dní.

Dále je možná také kompletní záloha Vaší databáze, a to jednou za šest měsíců. Tu provedete kliknutím na zelené tlačítko Kompletní záloha. Častější kompletní zálohy jsou zpoplatněny.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?