Pošta

Důležité informace pro práci v modulu Pošta

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Modul Pošta slouží k zobrazení přijatých zpráv a odesílání nových, tedy celkové správě komunikace s okolním světem. Svými funkcemi plnohodnotně nahrazuje poštovní klienty.

Jako první Vám Taxlio ukáže zprávy, které jsou určeny K vyřízení - ty jsou pro Vás nejdůležitější. Dále zde najdete složky Všechny datové zprávy, Všechny emaily a Všechna listinná pošta. Více se tomuto tématu věnujeme v článku Složky v PoštěPod těmito složkami uvidíte poštovní účty, ke kterým máte na základě práv přístup.

V horní části modulu se nachází lišta, která Vám umožňuje provádět akce jako vytvořit či přijmout zprávu, vyhledávat, filtrovat nebo například zprávy přeposílat.

Rozdělení Pošty

Složky Pošty

Pošta se dělí na tři části. První, úplně vlevo, obsahuje složky Pošty, které jsme zmiňovali výše.

Přehled Pošty

V prostředním sloupci vidíte přehled veškeré pošty, kterou daná složka obsahuje.

Detail Pošty

Když si v daném přehledu vyberete zprávu, stačí na ni kliknout a v pravém sloupci se Vám zobrazí všechny informace, které zpráva obsahuje. V této části můžete provádět celou řadu akcí, jako například propojit zprávu se spisem, přidat úkol nebo si prohlédnout aktivity s ní spojené. Detailně se se všemi funkcemi můžete seznámit v článku Práce s doručenou poštou.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

YOUTUBE KANÁL


Dostali jste odpověď na svou otázku?