Všechny sbírky
Často kladené otázky
Uživatelé
Kde a jak si mohu upravit uživatelský profil?
Kde a jak si mohu upravit uživatelský profil?

V profilu uživatele můžete spravovat základní údaje o účtu, nastavit si notifikace, měnit heslo či předpřipravit podpis emailu

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Profil uživatele je nezbytnou součástí Taxlia. Je umístěn v horní liště napravo u Vašeho jména.

Po kliknutí na Zobrazit profil se Vám otevře okno se třemi záložkami. Bez ohledu na to, na jaké záložce se nacházíte, v této části nastavení si můžete nahrát svůj profilový obrázek či změnit heslo. V případě změny hesla se Vám po kliknutí na modré tlačítko Změnit heslo automaticky odešle na email žádost o změnu hesla. Pokud chcete nahrát profilový obrázek, stačí kliknout na symbol malé tužky nacházející se vlevo nahoře. Po kliknutí se otevře okno, kde vyberete soubor z Vašeho počítače.

Záložka Základní údaje

Na první záložce Základní údaje je možné upravit jméno, funkci uživatele, telefon a podpis emailu. Emailový podpis si můžete nastavit dle svých představ nebo pokud již nějaký používáte, stačí jej zkopírovat a vložit do příslušného pole. Text zůstane v původním formátování i s odkazy, ale bez obrázku.

TIP: Je důležité, aby byla všechna pole vyplněna. Systém poté dokáže tyto údaje automaticky propisovat do dokumentů při jejich generování.

V případě, že chcete, aby Váš podpis obsahoval obrázek, můžete ho vložit pomocí tlačítka ve spodní liště (symbol obrázku). Otevře se Vám okno a Vy si vyberete soubor ze svého počítače. Následně můžete upravit jeho velikost tažením za některý z rohů obrázku.

Záložka Oznámení / Notifikace

V druhé záložce Oznámení / Notifikace jsou na výběr čtyři druhy oznámení, pro které je možné si nastavit emailovou notifikaci. Pokud bude Vašemu účtu přiřazena jedna z těchto činností, přijde Vám o tom notifikace na email. Toto se hodí zejména pro uživatele, kteří fungují jako externisté nebo praktikanti a v Taxliu nepracují každý den. Díky notifikacím jim nic neujde!

Záložka Nastavení

Potřebujete přidat úkoly z Taxlia do Outlooku? V poslední záložce Nastavení naleznete tlačítko Získat odkaz pro kalendář, které Vám po kliknutí na něj vygeneruje odkaz, díky kterému můžete přenést úkoly z Taxlia do dalších kalendářů. Podrobný návod naleznete v článku věnovaném propojení úkolů z Taxlia do Vašeho kalendáře.

V druhé části záložky si zvolíte Způsobu otevírání souborů uložených v Taxliu. Pokud máte nainstalovanou aplikaci Taxlio Synchronizer, měla by být tato varianta automaticky zvolena. Díky Synchronizeru tak nemusíte složitě stahovat a nahrávat soubory do Taxlia.


​SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

YOUTUBE KANÁL

Dostali jste odpověď na svou otázku?