Štítky

Díky štítkům můžete k jednotlivým spisům v agendách přidávat klíčová slova, a tak si usnadnit vyhledávání a práci s nimi

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Štítky představují barevné bubliny s klíčovými slovy, které naleznete v záhlaví karty případu nebo Karty subjektuŠtítky máte možnost vytvářet a upravovat podle sebe. Po prvotním otevření spisu uvidíte, že některé štítky jsou přednastaveny, ovšem i tyto si můžete upravit dle vlastních požadavků.

POZOR: Štítek úplně vlevo (větší než ostatní) představuje Stav spisu (Aktivní), nikoliv štítek jako klíčové slovo!

Štítky u spisů

Pro správu štítků stačí kliknout na tlačítko + v šedém kolečku, které se nachází za posledním štítkem. Tato funkce je dostupná pouze uživatelům s přiděleným právem.

Po kliknutí se zobrazí okno s nabídkou štítků. Aktivní štítky - ty, které uživatel vidí na kartě přehledu, jsou zvýrazněny barevně. Neaktivní jsou šedé.

Aktivace štítku je jednoduchá. Stačí na něj pouze kliknout a štítek se barevně podbarví. Poté svou volbu potvrdíte kliknutím na tlačítko Vybrat vpravo dole.

Úprava a přidání nových štítků

Pokud chcete štítky změnit nebo přidat nové, klikněte vlevo dole na odkaz Editovat štítky. Změny kategorií a jednotlivých štítků jsou plně v režii uživatele.

V editačním režimu se změní menu následovně. U již existujících štítků se zobrazí šipka, která nabízí možnosti Upravit (změna názvu), nebo Smazat daný štítek. To stejné platí i pro editaci kategorií.

Přidat nový štítek umožňuje tlačítko + v šedém čtverečku na konci řádku v kategorii.

Novou kategorii vytvoříte kliknutím na Vytvořit novou kategorii vlevo dole. Vyplníte název a zvolíte barvu kategorie/štítku.

Archivované štítky

Archivované štítky jsou takové, které byly vymazány, ale ještě se vyskytují ve spisech. Není je tedy možné již přiřadit ke spisům novým. V menu se ale přestanou zobrazovat až poté, co se odebere tento štítek u posledního spisu.

Štítky u subjektů

Štítky je možné nastavit také u Subjektů. Tyto štítky nastavíte v horní části vedle jména subjektu. Při jejich nastavování se postupuje stejným způsobem, který jsme si ukázali výše.

Štítky u kontaktů

Zajímavou funkcí je také nastavení štítků u kontaktů Vašich Subjektů.

Štítky si v tomto případě můžete připravit v sekci Nastavení - Nastavení pro zkušené - Číselníky - Štítky adresy.

Poté stačí, když si v panelu Subjekt kliknete na konkrétní kontakt, zvolíte možnost Upravit a vyberete potřebný štítek.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?