Vlastníci poštovních účtů
Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Vlastníci poštovního účtu slouží ke správě všech spárovaných účtů přímo z prostředí Taxlia.

K vlastníkovi můžete přičlenit:

  1. E-mail

  2. Datovou schránku

  3. Hybridní pošta

Založení z menu uživatele

Přihlášení uživatelé, kteří nemají přístup do Nastavení, si vlastníka účtu založí jednoduše přes nabídku uživatele v pravém horním rohu stránky. Do formuláře se automaticky doplní jméno uživatele a v dalším kroku už se jen spárují účty emailu a datové schránky, viz níže.

Správa veškerých vlastníků

Seznam vlastníků se nachází v sekci Nastavení→Vlastníci poštovních účtů, další cestou jak se zde přesunout, je tlačítko Přidat nebo upravit účet... přímo v Poště. V tabulce vidíte všechny existující vlastníky. Nového založíte zeleným tlačítkem Přidat vpravo nahoře.

Úpravy vlastníka

Do formuláře zadejte jméno vlastníka účtu, který potom bude viditelný v Poště. Účet označte jako Aktivní, pokud jej chcete začít ihned používat a propojit s uživatelem, kterému patří.

Image Placeholder

Tlačítkem Přidat uprostřed formuláře, zařadíte k účtu email, datovou schránku nebo účet hybridní pošty. Každý vlastník může mít pouze jednu datovou schránku a hybridní poštu. Počet emailových schránek omezen není.

Image Placeholder

V části Práva pro uživatele vyberte Přístup všem, pokud chcete, aby do účtu mohli nahlížet a zpracovávat v ní poštu všichni uživatelé. Po zvolení možnosti Omezený přístup musíte vybrat uživatele, kteří tato práva budou mít.

Image Placeholder

Ukázkový vlastník účtu vypadá takto:

Image Placeholder


Dostali jste odpověď na svou otázku?