Navigátor

Spisy, složky a dokumenty s možností filtrace a vlastního nastavení zobrazení na jednom místě a na jedno kliknutí

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Znáte už Navigátor? - Nový, intuitivní modul, který Vám v mnohém usnadní práci v Taxliu. Pojďme si ho představit!

Navigátor najdete v hlavním menu v části Agenda.

K čemu slouží a jak Vám může pomoci? Jedná se o nástroj, díky kterému se můžete podívat na veškerá data napříč spisy bez ohledu na agendu. Kromě toho, že si můžete data zobrazovat, Navigátor umožňuje vytvářet a používat filtry a přehledy s možností prokliku dle vlastní konfigurace.

Celý Navigátor je rozdělen do několika částí. Ty si teď postupně představíme.

Co vše Navigátor zahrnuje

Část Poslední případy

Poslední případy najdete v dolní části modulu. Zde se zobrazuje seznam spisů tak, jak jej znáte z klasické práce s agendami. Právě v této části si můžete často používané či důležité spisy označit (viz pokračování článku). V této sekci si můžete sami nastavit, zda se mají zobrazovat spisy pouze z určité agendy, či spisy ze všech agend. Ve výchozím nastavení se Vám budou zobrazovat spisy ze všech agend, se kterými v Taxliu pracujete.

Část Přehledy

Víte, co to vlastně Přehledy jsou? Přehledy představují data uspořádané do tabulky, které jsme schopni vytvářet na míru. V této části máte možnost rovnou se prokliknout do vytvořeného přehledu, aniž byste se museli přepínat do samotné sekce Přehledy či si otevírat Taxlio Power Reporting. Tyto prokliky jsou konfigurovatelné.

Část Složky

Tato část představuje přehled složek dle Vámi vybraného filtru. Tímto způsobem si vytváříte své vlastní sekce.

Oblíbené spisy

Jak už jsme zmínili výše, v Navigátoru najdete také část Oblíbené spisy. Tato sekce se automaticky vytvoří v případě, když některý spis z části Poslední případy označíte hvězdičkou na začátku řádku daného spisu.

Používání Navigátoru

Filtrování

Velkou výhodou celého modulu je jeho přizpůsobení přesně dle Vašich požadavků. Celý Navigátor si můžete přednastavit dle vlastních potřeb, a to díky řadě filtrů.

Aktivní filtry vždy uvidíte v horní části modulu, což umožňuje rychlý přehled o tom, podle jakých parametrů Navigátor s daty pracuje.

Různé Navigátory pro různé uživatele

Další výhodou tohoto modulu je, že pokud v Taxliu pracuje více uživatelů, každý z nich může mít svůj vlastní Navigátor s přednastavenými filtry podle toho, co je pro něj důležité při práci. Tím odpadá opakované nastavování filtrů pro každého uživatele.

TIP: Pokud Vás zajímá pokročilejší přizpůsobení Navigátoru, přečtěte si samostatný článek, který Vám s tím pomůže.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

YOUTUBE KANÁL

Dostali jste odpověď na svou otázku?