Nastavení záložek a jejich oprávnění

Nastavení zobrazování záložek ve spisech a oprávnění k těmto záložkám

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Pokud máte zájem o přizpůsobení záložek, přejděte do sekce Nastavení - Nastavení pro zkušené - Záložky. Po rozkliknutí uvidíte tři oddíly záložek. Prvním jsou Standartní záložky, kde jsou zobrazeny záložky vytvořené Taxliem. Poté přichází Vlastní záložky, které jste si sami vytvořili a Panely (například Subjekty ve spise), které se zobrazují níže na záložce přehledu spisu.

Nastavení viditelnosti obsahu

Po kliknutí na konkrétní řádek se Vám zobrazí tabulka Nastavení záložky. V části Zobrazit v agendách vybíráte pomocí zaškrtávání čtverečků, ve kterých agendách chcete, aby se záložka zobrazovala a jakým způsobem.

V případě, že vyberete Výchozí pro všechny druhy, bude záložka vždy automaticky viditelná. U možnosti Výchozí pro vybrané druhy zvolíte, u kterých Druhů agend bude automaticky viditelná. Poslední volbou je Volitelně zobrazitelné, kdy záložka bude skrytá, ale je možné ji zobrazit manuálně.

Pokud zvolíte Výchozí pro vybrané druhy, přidejte je tlačítkem Vybrat.

Nastavení oprávnění uživatelů pro zobrazení

Ve spodní části tabulky nastavujete, zda mají právo pro zobrazení záložek ve spise Všichni, či jen Vybrané uživatelské role.

I přes nastavení oprávnění platí, že záložku je možné ve spise zobrazit pouze tehdy, pokud je zaškrtnutá v Nastavení záložky - Zobrazit v agendách.

TIP: Záložky můžete ve spisech libovolně skrývat a zobrazovat pomocí malého + vpravo za poslední záložkou, ale pouze v případě, pokud je daná agenda zaškrtnutá v Nastavení záložky.

TIP: Do nastavení vlastních záložek je možné se dostat i přímo ve spisu, a to pomocí tří teček v pravém horním rohu záložky.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?