Subjekt: záložka Aktivity

Záložka Aktivity zaznamenává činnosti, které jsou provázány se subjektem v časovém sledu

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Aktivity u subjektu zobrazují události z různých agend, jejichž se účastní. Zaštiťují tak činnosti, které jsou provázány se subjektem v časovém sledu.

V tabulce je u jednotlivých aktivit uvedeno Datum, Typ a Událost. Mohou se zde vyskytovat štítky se stavem. V této sekci je také možné vytvářet záznamy o příchozích i odchozích hovorech skrze modré tlačítko Akce v pravém horním rohu.

Při kliknutí na danou událost se zobrazí více podrobností. Aktivity je možné na této kartě dále upravovat. Každá aktivita má jiný formulář, například detail Odchozí pošty vypadá takto:

Tlačítko Načíst více pod tabulkou slouží k zobrazení starších aktivit, pokud jich máte více než dvacet.

Události lze nalézt pomocí pole Hledat..., do kterého stačí zadat počátek hledaného názvu. Vyhledávání je také možné pomocí štítků, které rozdělují aktivity do několika hlavních kategorií (typů). Aktivní štítky, podle kterých probíhá vyhledávání, jsou poté zobrazeny v levé části vyhledávacího pole.

Aktivity lze nejen vyhledávat, ale také řadit. K tomu slouží sloupce v záhlaví tabulky. Na výběr je řazení dle data nebo typu události, a to buďto vzestupně nebo sestupně dle směru šipky.

POZOR: Při odeslání Vyúčtování a Faktury z Manažera vyúčtování se email zapíše právě do Aktivit subjektu, na který jsou doklady vystavovány. Ten ale musí mít tuto emailovou adresu uloženou mezi svými kontaktními údaji!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?