Nastavení Hybridní pošty

Dopisy odesílejte jednoduše elektronicky a PostServis je převede do fyzické podoby a odešle příjemci za Vás

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Hybridní pošta je služba, která používá kombinaci mezi elektronickou a klasickou papírovou korespondencí. Vy odešlete poštu elektronicky, na sběrném místě se vytiskne, zaobálkuje a odešle se fyzicky příjemci.

Abyste mohli zprávy odesílat, musíte mít založený účet. Ten obvykle zřizujeme pro naše zákazníky my. Stačí se obrátit na naši technickou podporu. Nastavení Hybridní pošty najdete v sekci Nastavení - Integrace - Hybridní pošta.

Zde kliknete na oranžové tlačítko Aktivovat a přidáte účet.

Přidání účtu​

Jak jsme zmiňovali na začátku článku, účet můžeme vytvořit za Vás nebo si jej můžete založit sami prostřednictvím České pošty.


Přidání účtu prostřednictvím AVE Softu

  • Stačí nám napsat zprávu přes tlačítko podpory v pravém dolním rohu. Následně Vám zřídíme účet a nastavíme uživatelské jméno a heslo. Více o poplatku za danou službu se dočtete v samostatném článku.

Přidání účtu prostřednictvím České pošty

  • Pokud nechcete řešit Hybridní poštu skrze nás, můžete jednat s PostServisem sami. Uživatelské jméno a heslo pak dostanete přímo od České Pošty.

Údaje, které doplňujete do formuláře pro přidání nového účtu sami, jsou:

  • Zaškrtnutím políčka Výchozí bude tento účet používán přednostně k odesílání.

  • Dále vyberete Vlastníka účtu.

  • V části Základní údaje doplníte název Vaší firmy, kontaktní osobu a adresu sídla firmy.

  • V části Ostatní si můžete zvolit, zda se Vám budou automaticky propisovat náklady spojené s Hybridní poštou do spisu a zda chcete Přikládat podací lístek k události a k dokumentům případu.

A to je vše! Nyní můžete využívat Hybridní poštu v Taxliu kdykoliv si jen vzpomenete a bez jakýchkoliv komplikací. Posílejte tak zásilky přes Hybridní poštu a šetřete svůj čas.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

YOUTUBE KANÁL

Dostali jste odpověď na svou otázku?