Začínáme s úkoly

První seznámení s úkoly. Kde je najdete a k čemu je využijete.

Roman Šmíd avatar
Autor: Roman Šmíd
Aktualizováno před více než týdnem

Úkoly jsou základní součástí Taxlia, díky které můžete zadávat úkoly jak sobě, tak svým kolegům. Úkoly Vám umožní mít přehled o všem, co je třeba udělat, a tím podporují projektové řízení a napomáhají hladkému průběhu celé Vaší práce.

Po přihlášení do Taxlia se budete nacházet na Nástěnce, kde jsou zobrazeny Vaše úkoly ze všech spisů. Mají zde vyhrazený svůj vlastní panel Úkoly na 7 dní. Jak už název panelu vypovídá, najdete tady přehled úkolů pouze na následujících 7 dní.

Úkoly týkající se jednotlivých agend naleznete v kartě spisu. Je jim vyhrazen samostatný panel Úkoly v záložce Přehled.

Přidání nového úkolu

Nový úkol přidáte skrz formulář, ke kterému se dostanete v panelu Úkoly kliknutím na malé plus vpravo nahoře.

Formulář pro vytvoření nového úkolu má mnoho funkcí, které můžete využít, a proto jsme vytvořili samostatný článek, který popisuje detailní práci s nimi.

Dále s úkoly v konkrétním spise můžete pracovat přímo přes záložku Úkoly. Zde najdete všechny úkoly týkající se spisu - i ty splněné.

TIP: V Taxliu najdete i přehled veškerých úkolů napříč spisy, a to v samostatné části Úkoly a kalendář.

Automatické generování úkolů

Taxlio je velkým pomocníkem co se týká vytváření úkolů spojených s různými účetními závěrkami, přiznáním k dani apod. Když si v Klientském spise zaškrtnete, kterou agendu pro klienta chcete zpracovávat, automaticky se nastaví úkoly podle daňového kalendáře (pokud takové existují). Tématem automatického generování úkolů do opakovaných agend se detailněji zabýváme v samostatném článku.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

YOUTUBE KANÁL

Dostali jste odpověď na svou otázku?